Promos & Deals

VALENTIJNSDAG PROMOTIE

Valentijnsdag staat bijna voor de deur! Wil je graag iemand voor de eerste keer gratis naar een yogales meenemen? Dat kan! 

Met onze Valentijn`s promotie kan je jouw vriend, partner, familielid, bekende, …. mee naar een yogales brengen en samen ervan genieten.

De Valentijn`s promotie is voor alle lessen behalve de lessenreeks Start to yoga en Trauma sensitieve yoga geldig.

INSCHRIJVING: belangrijk is de inschrijving voor alle yogis!

Ben je al een AyurYogi?

Dan schrijf jezelf in zoals altijd via onze online registratie tool.

De nieuwe yogi – de persoon, die je gratis wil meenemen – moet een momoyoga account met zijn gegevens aanmaken om zich voor de gratis les inschrijven te kunnen.
In de opmerkingen moet Valentijnsdag promotie & jouw naam als referentie aangegeven worden.

Ben jezelf ook nog geen AyurYogi?

Dan schrijf jezelf eerst in via onze online registratie tool. Je moet dan zelfs een momoyoga account met jouw gegevens aanmaken om de strippenkaart voor de les aan te kopen, die je graag wil volgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de open lessen en de Aerial Yoga lessen – kijk hier voor een overzicht van de strippenkaarten: Prijzen.

Daarna kan de nieuwe yogi – de persoon, die je gratis wil meenemen – een momoyoga account met zijn gegevens aanmaken om zich voor de gratis les inschrijven te kunnen. In de opmerkingen moet Valentijnsdag promotie & jouw naam als referentie aangegeven worden.

GELDIGHEID: van 14 februari t.e.m. 28 februari 2022