Private Sessions

Privéles is er voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding bij lichamelijke spanning-en pijnklachten. Er wordt dan gewerkt op maat en op jouw tempo. Bij Viktoria Grgurin kan je terecht voor privé les Yoga, Arial Yoga, Somatic Experiencing en Coaching. Sessies kunnen in Nederlands, Engels, Duits en Kroatisch plaatsvinden.

Hoe gaan we te werk?

Er wordt holistisch gewerkt rond lichamelijke klachten. Dit wil zeggen dat er naar het geheel wordt gekeken en niet enkel naar de klacht op zichzelf. Zo wordt er gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen of pranayama, yogahoudingen of asanas, mindfulness technieken en wordt er ook aandacht gegeven aan het emotionele en mentale aspect van de klacht.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar een gepaste aanpak voor jouw probleem. Er wordt dieper ingegaan op het verloop en de geschiedenis van je klachten en waar je lichaam mobiel/gelimiteerd is. Best draag je hiervoor aanpassende kledij waarin je vrij kan bewegen. We bekijken samen wat een gepast verloop is en of je verwachtingen hierbij aansluiten. In de verdere sessies wordt er actief gewerkt aan het probleem en ga je ook thuis aan de slag met verschillende oefeningen. Regelmatig oefenen is key!  Er worden niet meer sessies dan nodig ingepland, opvolging is echter wel noodzakelijk.

Waar nodig wordt er samengewerkt met een netwerk van bekwame specialisten in trauma therapie, psychotherapie, psychologie, coaching, voeding en andere. Zo kan jij optimaal geholpen worden om de stap te zetten naar een gezonder leven dat niet enkel tijdelijke verbetering met zich meebrengt maar een blijvende verandering.

Wat kost het?

€45 voor een intakegesprek van 45 minuten
€65 voor een therapiesessie van 60 minuten
€55 voor een arial yoga privé sessie van 60 minuten

Inschrijven

Inschrijven kan je bij Viktoria Grgurin via email: viktoria.grgurin@livinginspired.eu

Waar?

De lessen gaan door op de Wijgmaalsesteenweg 192a in 3020 Herent in onze AyurYoga Yoga space of in een van de ruimte van onze groep praktijk De Ondersteuning – dit is dezelfde locatie!

Private Sessions