Bianca Van der Linden

Bianca Van der Linden

Ik ben Bianca Van der Linden, licentiate kinesitherapie (specialisatie zwangerschapsbegeleiding) en yogadocente. Mijn passie voor yoga ontstond toen tijdens mijn 1ste zwangerschap.  

Na de geboorte van mijn 2de kindje vervolledigde ik de cursus Zwangerschapsbegeleiding waarin de holistische benadering van de zwangerschap benadrukt wordt. Als toekomstige mamma is het belangrijk om je zwangerschap, bevalling en postnatale periode te beleven zoals jij dat graag wil. Hierbij is het belangrijk om de unieke band die ontstaat tussen ouder en baby te koesteren vanaf het begin.

Daarnaast vervolledigde ik de opleiding tot kinderyogadocente, de basismodule Sherborne en de specialisatie Ouder-en kindyoga. Zo kan die unieke band tussen ouder en kind verder groeien en beleven kinderen (en hun ouders) veel plezier tijdens het yoga-avontuur!

In Nederland volgde ik de 4-jarige Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte, erkend door de Europese Yoga Unie en rondde ik de modules “ayurvedische massage” en “ayurvedische beginselen” af.